Persoonlijke aandacht en deskundig advies

VVE Beheer Legemaate is gespecialiseerd in het beheer van Verenigingen van Eigenaren (VVE’s). Onze taak omvat toetsing van de reglementen met bijzondere aandacht voor de combinatie van de wet, de akte en regels, verzekeringen, besluitvorming binnen de VVE. Daarnaast adviseren wij gevraagd en ongevraagd het bestuur van de VVE.

Om het beheer van de VVE’s in onze portefeuille zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren, maken wij gebruik van het softwarepakket Twinq. Door middel van unieke inlogcodes kunnen eigenaren inloggen naar de beheerpagina van hun VVE. Hierop zijn alle actuele gegevens van de VVE opgenomen, waaronder financiële gegevens, vergaderdocumenten, contracten met leveranciers en verzekeringspolissen.

Waar we voor staan

Ons team bestaat uit goed opgeleide, enthousiaste medewerkers die elke dag voor uw VVE klaarstaan. Omdat iedere VVE anders is, wordt de tijd genomen om de specifieke wensen in kaart te brengen en diensten aan te bieden die passen bij de vraag van de VVE. Mocht er binnen uw VVE een wijziging plaatsvinden dan staan wij voor u klaar om in overleg een passende oplossing te vinden.

Door onze samenwerking met Matthijsse & Matthijsse Accountants en Adviseurs kunnen wij een beroep op hen door voor onder andere fiscale zaken, bijzondere berekeningen, subsidies, erfrecht et cetera.

Omdat wij deskundigheid en kwaliteit erg belangrijk vinden, volgen onze medewerkers periodiek bijeenkomsten en cursussen om hun kennis actueel te houden. Daarbij wordt tevens aandacht besteed aan wijzigingen in de wet- en regelgeving. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

Net zo enthousiast geworden als wij?