Welkom bij VVE Beheer Legemaate

M&M004verkleind

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe website! Kijk tot onze site gereed is op:

www.matthijsse-matthijsse.nl

VVE Beheer Legemaate is gespecialiseerd in het beheer van Verenigingen van Eigenaren (VVE’s). Onze taak omvat toetsing van de reglementen met bijzondere aandacht voor de combinatie van de wet, de akte en regels, verzekeringen, besluitvorming binnen de VVE. Daarnaast adviseren wij gevraagd en ongevraagd het bestuur van de VVE.

Ons team bestaat uit goed opgeleide, enthousiaste medewerkers die elke dag voor uw VVE klaarstaan. Omdat iedere VVE anders is, wordt de tijd genomen om de specifieke wensen in kaart te brengen en diensten aan te bieden die passen bij de vraag van de VVE. Mocht er binnen uw VVE een wijziging plaatsvinden dan staan wij voor u klaar om in overleg een passende oplossing te vinden.

Door onze samenwerking met Matthijsse & Matthijsse Accountants en Adviseurs kunnen wij een beroep op hen door voor onder andere fiscale zaken, bijzondere berekeningen, subsidies, erfrecht et cetera. Omdat wij deskundigheid en kwaliteit erg belangrijk vinden, volgen onze medewerkers periodiek bijeenkomsten en cursussen om hun kennis actueel te houden. Daarbij wordt tevens aandacht besteed aan wijzigingen in de wet- en regelgeving. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij verschillende brancheorganisaties: Branchevereniging VVE Beheerders (BVVB)

De Branchevereniging VVE Beheerder (BVVB) is in 2012 opgericht als gevolg van een groeiende vraag vanuit de branche om te zorgen voor professionalisering en kennisvergroting bij VVE Beheerders. De BVVB ziet toe op de kwaliteit van het beheer van de VVE’s door haar leden en ondersteunt haar leden waar nodig met advies.

Via de BVVB zijn wij aangesloten bij een collectieve bemiddelingsvergunning van de AFM. Het collectief vergunningsnummer is AFM-12043832 en is geregistreerd onder KIFID- 300.016421. Onze bijbehorende dienstenwijzer kunt u hier downloaden.

VVE Belang
Wij zijn aangesloten bij VVE Belang, de organisatie die landelijk de belangen van VVE’s behartigt en de veranderingen in wet- en regelgeving in de gaten houdt. Zij organiseren regelmatig bijeenkomsten om actuele ontwikkelingen te delen met haar leden. Ook wordt er periodiek een magazine uitgegeven.

 

Een gedachte over “Welkom bij VVE Beheer Legemaate”

Reacties zijn gesloten.